HomeSelamat Datang ke Dunia ORGANO GOLD

Tahniah kerana anda merupakan insan yang telah terpilih untuk mengenali Organo Gold yang baru bertapak di pasaran Malaysia sejak  4 JUN 2012 yang lepas. Jadi anda berpeluang menjadi antara perintis terawal. Organo Gold akan menjadi sebuah syarikat gergasi seperti Monavie, Amway, Herbalife dan lain-lain. Apa yang dijangkan dalam tempoh 6 bulan ini, Organo Gold akan meletop di Malaysia. Saya ingin tanya, bagaimana orang2 lain mendapat pendapatan besar dlm biz network marketing? Maka jawapan antaranya adalah menjadi yang terawal. Jadi, jadilah yang terawal!!.

Apakah Organo Gold?

Organo Gold adalah sebuah syarikat perniagaan yang mempromosikan kepelbagaian kopi yang setaraf dengan standard kopi-kopi yang berada di StarBuck, OldTown dan lain-lain. Tetapi anda mampu menikmatinya (branded coffee) yang akan berada di warung2 kopi, gerai2 makan dan di mana2 tak lama lagi.
Selain itu, Organo Gold adalah perniagaan yg berasaskan rangkaian dan global. Malaysia adalah negara yang ke-16 dan ia akan berkembang sehingga 206 buah negara.
Pada 16 Jun 2012 telah diadakan pelancaraan pembukaan di Bangunan The Crest, Jalan 19/1 Petaling Jaya. Syarikat Organo Gold mengajak kepada penggemar kopi dan peminum kopi agar menjadikan kegemaran mereka sebagai satu perniagaan.Peluang ini terbuka luas kepada penggemar kopi di luar sana. it's easy it's simple, it's coffee.

Misi Organo Gold

Menjadi di antara sebuah syarikat yang dikagumi dan gah di kalangan penduduk Malaysia terutama pemggemar kopi.

The passion for our mission:
Bringing the treasures of the earth to the people of the world. 
Spreading the knowledge of Ganoderma (lingzhi) to the four corners of the world.

Dgn menggunakan sistem rangkain terhebat, setiap ahli keluarga Organo Gold dapat berkongsi pendapatan secara global sehinggalah ke Malaysia, negara kita ni! Jadi jangan tunggu lama2. Tiada masa untuk berfikir la. Peluang keemasan ini mungkin datang hanya sekali seumur hidup kita.Maka mari ramai2 kita orang melayu menjadi yang terawal. Saya mendapati 90% HQ Organo Gold dipenuhi dengan orang2 cina. Jadi ini membuatkan saya sangat2 nk mencari seramai mungkin orang2 melayu kita ini agak tak terlepas peluang ini, dan sama2 kita berkerjasama demi menjayakan misi kita. Masih baru lg!!.

Pencapaian Luar Biasa 

Organo Gold bermula sejak tahun 2008, dan pada tahun 2012, organo gold telah melahirkan 4 orang jutawan. Ia adalah sesuatu yg sgt luarbiasa, hanya dengan menjual kopi, boleh mencapai pendapatan yg luar biasa. Jadi apa yg menjadi kekuatan kepda Organo Gold adalah Pelan Marketing yang luarbiasa. Dan data terkini yang saya perolehi pada MEI 2012, Organo Gold telah menjadi Pendapatan Tertinggi MLM dunia.


Organo Gold

Kopi sihat dgn Organik Ganoderm. Dgn herba ganoderma ini, kopi menjadi neutralizedan boleh diminum berkali-kali.
CHANGE YOUR COFFE, CHANGE YOUR LIFE

IT'S EASY, IT'S SIMPLE, IT'S COFFEE.

WE DRINK COFFEE FOR FREE, OTHERS DRINK COFFEE WE GET MONEY

No comments:

Post a Comment